Succé för Rebell Party

Fredagen den 30 november bjöd RKU-Göteborg på fest i det revolutionära ungdomsmagasinet Rebells anda. Publiken fick lyssna på smakprov ur Rebell nummer 3 med rubriken ”Det handlar om klass”. Närmare 100 personer tecknade under kvällen en prenumeration.

Marx-Engelshuset fylldes med över 300 festglada ungdomar som kom för att besöka Rebell Party.
Förutom högläsning bjöds det också på bra drag från banden Skepnadsskifte och Constantinople. Sist på scen var Balkanbrigaden tillsammans med rapgruppen M.A.S. Husets DJ´s för kvällen var GRK North-East som bjöd på reggeavibbar vilket satte igång dansgolvet.

Tanken med Rebell Party var att på ett roligt sätt fronta tidningen och få fler prenumeranter vilket lyckades. Festen var också en av aktiviteterna RKU-Göteborg valt att ha i den nationella klasskampanj som Revolutionär Kommunistisk Ungdom startade i höst. Högläsningen från tidningen handlade om klassamhället och klasskampen.

RKU-Göteborg vill tacka alla banden, DJ-killarna, Magnus, Kommunistiska partiets göteborgsavdelning, alla våra medlemmar och icke-medlemmar som tog pass under kvällen. Ni gjorde kvällen möjlig. Och ett stort tack till alla besökare som tecknade prenumeration och festade!

Youtube: Högläsning av artikeln ”Klassisk högerretorik”

Youtube: Högläsning av artikeln ”Dom där uppe, vi här nere”

Skepnadsskiftet på scen

Skepnadsskiftet på scen

Denna nyhet är publicerad under Nyheter.

Kommentarer inaktiverade.