Alla till Norrköping på distriktskonferens!

Under helgen den 17-18 september välkomnar vi våra kamrater från andra orter till östra och norra distriktets konferens, denna gång återigen i Norrköping.

Det är väldigt givande att åka på distriktskonferenser av många anledningar. Det är en möjlighet för oss att dela erfarenheter med varandra, för den enskilde att se att denne är del av något större och att kampen för ett rättvist samhälle lever även utanför den lilla ort man själv bor i. Vi utvecklas som förbund, som kamrater och som kommunister i och med dessa träffar, och det bästa vore därför om så många som möjligt kommer hit.

Under denna konferens kommer vi prata om bostadsfrågan, en mycket aktuell fråga för ungdomar på de flesta orter i Sverige. Inledningen av höstens kampanj om allas rätt till bostäder kommer vara central i upplägget. Under dagen kommer det även bjudas på mer ideologiska diskussioner och ett föredrag med temat ”Socialismen och demokratin”.

Detta är även den första distriktskonferensen sedan RKUs tionde kongress, och en ny distriktsledning kommer presenteras.

Vi ses i Norrköping, kamrater!

Denna nyhet är publicerad under Nyheter, Okategoriserade and taggad , , , , , , , , , , , ..

Kommentarer inaktiverade.